Как изглежда животът на жените през годините?

2013-08-09 11:00:00
Как изглежда животът на жените през годините?
Снимка: Dreamstime

Когато двама души живеят заедно, те по-трудно забелязват промените, които настъпват у другия. Това е така, защото тези промени стават постепенно. Ако погледнете гаджето си, с което сте заедно от години, ще забележите, че той/тя вече не е същият човек. Това се отнася с пълна сила за представителките на нежния пол, които обичат промените.

 

 

През целия си живот жените променят прическата и грима си 572 пъти и преравят целия си гардероб не по-малко от 298 пъти. Най-известната жена, която обича да експериментира с външния си вид, несъмнено е красавицата Виктория Бекъм.

 

Дамите обичат да променят не само своя външен вид. Те сменят 21 различни работи и научават 131 нови умения. Също така се подлагат на 1503 хранителни режима и 228 диети. За да обогатят културата си, дамите посещават 263 музеи и галерии в живота си. Жените отделят 15 дни в четене на книги и 16 дни за придобиване на нови умения като научаване на нов език.

 

Повечето хора си мислят, че дамите отделят свободното си време в оправяне на грима и прическата, но истината е, че те обичат да се посвещават в научаването на нови неща и да се развиват.

 

Друга интересна статистика е свързана с жените и тяхното влияние от околните. 84% от дамите взимат решенията самостоятелно, 41% се влияят от своите най-близки приятели, 38% от семейството си, 18% от колегите си и 11% от социалните мрежи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Madlenita
преди 11 години

Как пък го изчислихте не знам!Някои жени не се подлагат на диети и т.н. и не всички жени мислят за външния си вид!

yana0404
преди 11 години

Уау! По-тъпо нещо не успяхте ли да измислите? Защо си мислите, че всички жени по света мислят само за външния си вид!?

Bunnita
преди 11 години

Само се чудите какви простотии да пишете,наистина...

ameli
преди 11 години

Пълни глупости.. особено това с процентите накрая ;х

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия